O jedle

Národné jedlo? Taký zemiakový šalát ti na sviatok, Vianoce či Veľkú noc urobia takmer všade na Slovensku.

Začiatok roka býva plný nových cieľov a plánov. A keďže na ďalšie predsavzatie nie je nikdy neskoro, zaraďte medzi tie tohtoročné objavovanie ciest k vnútornej i vonkajšej kráse. Veľakrát môžu byť kratšie, ako si myslíte.

Bravčové mäso je v našej kuchyni veľmi obľúbené. Napriek tomu, že býva pomerne tučné. Tu je inšpirácia na hlavný chod s bravčovými rezančekmi a nízkosacharidovými rezancami.

Pocit smädu už každý z nás pravdepodobne zažil. Ide o prvý signál dehydratácie, kedy telo hlási nedostatok tekutín. Následkom toho môže dochádzať k bolestiam hlavy, únave či svalovým kŕčom.

Sladké recepty

Vďačné, rýchle a jednoduché. To je orechová manna, ktorú si môžeš dožičiť k sladkým raňajkám, ku káve alebo ňou pohostíš návštevu.

 Ďalšie správy: